søndag 28. desember 2008

Sikkerheten vår pr. 28/12

Mange har sikkert fått med seg at det har vært litt uroligheter her i landet i det siste. På Gaza-stripen har det vært rakett angrep og bomber, og på vestbredden har det vært en del demonstrasjoner og litt urolig.
Vi befeinenr oss på Israelsk side av muren like ved Betlehem, der er det fredelig! Det er ca. 7 mil til Gaza, men det er ikke raketter som kan skytes så langt. Det er litt opptrapping militært, litt grundigere kontroller av bagasje og av mennesker som skal inn offentlige bygninger eller kjøpesenter.
Vi skal etter planen tilbake til vestbredden 5 januar, men det ser vi an. Det ligger ikke an til at det skulle være farlig å reise der da. Det er i såfall snakk om at det kan være noen demonstrasjoner som vi bør holde oss borte fra.
Vi er trygge, og det er veldig fokus på sikkerheten vår så det er ikke noe å engste seg for.

Likevel er det fint hvis dere vi være med å be for situasjonen her, og for alle som jobber i bibelselskapet på begge sider av konflikten. For alle ungene i Gaza og folkene som bor der og i de utsatte områdene i Israel.

Mange kristne har fått lov til å reise ut fra Gaza på grunn av julehøytiden, så de fleste med tilknytning til bibelselskapet er kommet ut før urolighetene begynnte.