onsdag 4. februar 2009

Rare folk!

Den siste tiden har vi møtt utrolig mange rare folk! Noen er av den ekstrem pro-Israel typen, mens andre er mer ekstrem pro-Palestina! Det er temmelig stritt å høre på at folk prøver å overtale deg om de har rett. Noen legger det fram på en slik måte at du liksom ikke er rettroende kristen hvis du ikke er enig med det de sier.
Ei dame vi traff mente at alle telefonsamtaler og alt som blir skrevet på PCer blir sendt til en eteretningsorganisasjon som legger det i mapper på ulike folk. Hundre tusenvis av overvåkningskameraer scanner fjeset ditt så organisasjonen til en hver tid du er i det offentlige rom vet hvor du er.. FN, USA og alle araberstatene står sammen om å ramme Israel på værst mulig måte.. Osv..

Vi fikk også en heller høylydt forklarin av en taxi sjåfør om hvordan palestinere i jerusalem blir behandlet. Hvordan verdenspressen vinkler alt til fordel for Israel og hvordan Israel tar bilder av offer fra Gaza og sier at det er Israelske sivile som er blitt drept.. Han brølte og slo i dashbordet så heftig at vi nesten ble redde for at vi skulle krasje.

Noen rare folk er bare rare og ikke så skumle. Jeg legger ved noen bilder under. Vi er jo forresten temmelig mange rare folk på teamet også..

Dette er bilen til noen jøder som mener at messias har kommet igjen i USA. De venter på at han skal stå opp igjen. De kjører rundt med høy tekno-musikk og nikker til rytmene så hårlokkene langsørene gynger og spretter. De driver mye med gateevangelisering og vil at folk skal være glade!


Dette var en eldre jøde jeg så kjøre på strandpromenaden i Haifa. Han kjørte att og fram flere ganger, mens stokken stikker ut bak på sykkelen.


Det siste bildet her er til Jon Inge. Se der er det et klatrestillas på ei blokk på 45 etasjer..