fredag 13. mars 2009

Flyplassliv

Naa har vi endelig kommet frem til Praha. Men reisa starta i gaar..
I gaqar ettermiddag hadde vi evaluering sammen med mentoren vaar. Det var koselig, men siden vi ikke skulle reise foer ett om natta tenkte jeg det ville bli litt langtekkelig. Men nei!! Ingjerd hadde invitert til avskjedsselskap. Det kom helt uventet! Stort sett alle vi kjenner godt i Israel kom. Det var kjempe koselig og den beste avsluttningen vi kunne faatt! Takk Ingjerd.

Reisa til flyplassengikk fint. Og saa begynnte sikkerhetssjekkene!! Det var grundig, foerst med spoersmaal. Etter noe utspoerring hva vi hadde drevet med fikk vi sikkerhetsklasse 5. Sikkerhetsklasse 6 er det strengeste. Saa gikk de gjennom all bagasjen, og baggen minsom var pakket saa godt ble et svare strev aa faa lukket etterpaa. Vaerst var det for Ingebjoerg somble staaende igjen mens de gjennomlyste alle klesplaggene hennes, og saa paa bilder paa PCen.
Etter dette var det sikkerhetssjekk av kroppen og klaerne. De gikk over oss med en ting som samlet opp stoev som igjen ble scannet i enmaskinfor aa se om vi hadde snev avfarligepartikkler. Etter det var det et par tre passkontroller foer vi kom ut ferdig sjekka.

Flyreisa gikk fint, og om noen timer reiser vi videre til Oslo hvor vi ankommer 16.45.
Det blir kos!